Van Persoonlijke Strijd naar Creatie: Mijn Reis en de start van de Reset Life Academy

Blogdatum : dec 8, 2023

Mijn naam is Menno van Bavel, de oprichter van Menswknd en Union Retreats, en ik nodig je uit om met mij mee te gaan op een transformerende reis van zelfontdekking via de revolutionaire Reset Life Academy. Dit is niet zomaar een uitnodiging; het is het delen van mijn persoonlijke struggles en het starten van een onderneming geïnspireerd door het overwinnen van tegenspoed, en niet volledig geloven in mezelf.

Ontsnappen aan de Routine

Ik zat gevangen in een patroon, een routine, een eentonige cyclus. Ik reageerde veelal vanuit dezelfde soort emoties en stukken die ik niet helder kreeg, op allerlei verschillende situaties. De kernovertuiging dat ik niet goed genoeg was, voedde mijn boosheid jegens mezelf en de mensen om me heen. Ik voelde me onrechtvaardig behandeld en onbegrepen, en raakte verzeild in een zelfdestructief patroon van overmatig alcoholgebruik, eindeloze uren op mijn telefoon en binge-watching. Ik bevond me op een pad dat nergens naartoe leidde, waarbij een soort zelfhaat meer werd met elke voorbijgaande dag.

Een Cruciale Beslissing: Kiezen voor Transformatie

Tot een zekere dag waarop ik de bewuste beslissing nam te gaan accepteren dat de kracht om te veranderen in mijzelf lag. Ik realiseerde me dat ik de schepper was van mijn leven, en alleen ik kon de negatieve overtuigingen die ik had opgebouwd als reactie op het verleden, ontmantelen. Zo begon ik aan een reis van zelfontdekking, vastbesloten mijn verhaal te herschrijven.

Menswknd en Union Retreats: Transformatieve events en retreats.

Nog even voor de oprichting van Menswknd en Union Retreats heb ik me veelal verdiept een mix van helende tools, retreats en oefeningen afkomstig uit alle delen van de wereld. Ademwerk, meditatie en transformatieve oefeningen hadden een groot aandeel bij het resetten van mijn eigen systeem. Deze levensveranderende oefeningen en tools speelden zo een bijzonder grote rol in mijn persoonlijke transformatie en leidden me verder naar de ontdekking van de transformerende kracht binnenin onszelf.

De Reset Life Methode: Persoonlijke doobraak transformeerd in een revolutionaire aanpak.

In het vuur van mijn strijd met oude stukken, overtuigingen en het nieuwe pad bewandelen ontwikkelde ik de Reset Life Methode. Een bijzonder krachtig instrument om overtuigingen, patronen en denkprocessen te resetten. Deze methode werd de katalysator voor het herschrijven van het verhaal dat we onszelf en anderen vertellen over wie we zijn. Het is meer dan een praktijk; het is een manier om ons narratief opnieuw vorm te geven en sterker, meer zelfverzekerde versies van onszelf te worden

Reset Life Academy: Een Toevluchtsoord voor Transformatie

Reset Life Academy is niet zomaar een uitbreiding van Menswknd en Union Retreats; het is een dynamische ruimte geworteld in ademwerk, meditaties, transformatieve oefeningen en de revolutionaire Reset Life Methode. Deze academie weerspiegelt mijn persoonlijke triomf over tegenspoed en dient als een uitnodiging voor jou om je unieke pad van zelfontdekking en empowerment te bewandelen.

Sluit je aan bij de Reset Life Academy, waar het verhaal van mijn reis samensmelt met de verhalen van individuen die streven naar transformatie. Laten we samen onze verhalen herschrijven en een nieuw, duidelijker en helderder pad vormgeven naar een leven vol doel en vervulling. Jouw reis begint hier.

Contacteer Ons

Vul het formulier in en we nemen binnen een paar uur contact met je op.

Login

Welcome back, please enter your details

MAIN MENU

Language:
Contact:

HOOFDMENU

Language:
Contact: